nieuwe webmaster

ikkedonderdag 27 december 2012 19:30

Mijn naam is Janny Jorna Harms en ik ga de website onderhouden zodat Marga wat meer tijd heeft om zich met andere dingen bezig te houden. Het is de bedoeling dat ik materiaal aangeleverd krijg zodat ik deze in overleg kan plaatsen op de website. Ik wil proberen er een meer actuele site van te maken door er minimaal 2 x per maand iets nieuws op te zetten. Zo blijft het voor u als bezoeker ook leuk en leerzaam om terug te komen om zo op de hoogte te blijven van de gang van zaken. Nogmaals, dit wil ik proberen maar ik ben afhankelijk van wat er binnenkomt!

Ik ben 40 jaar, getrouwd en we hebben 1 zoon van 17. We kerken in de Baptisten gemeente te Harlingen maar ik ben eerder Christen dan dat ik Baptist ben. Al die hokjes...

Mijn echtgenoot en ik zijn veel met jeugdwerk bezig. Ik doe al vanaf mijn 16e zondagsschool werk en sinds een jaar of 10 ben ik ook op de woensdagmiddag samen met nog 2 vrouwen ook werkzaam bij een kinderbijbelclub. Dit doe ik na al die jaren nog steeds met ontzettend veel plezier.
Samen met mijn echtgenoot begeleiden wij ook 2 jeugdbands bij ons in de kerk. Hier zijn we 5 jaar geleden met Direction begonnen. Een groep van 13 jongeren (toen tussen de 12 en de 18 jaar) die graag muziek maken en zingen. Inmiddels hebben we bij ons in de gemeente elke 5e zondag van de maand een geweldige jeugddienst welke geheel begeleid wordt door Direction. Ongeveer 2 jaar geleden zijn we begonnen met een jongere groep aangezien de jeugd ouder wordt en gaat studeren overal en nergens. Gelukkig heeft er tot nu toe nog maar 1 persoon de groep verlaten ivm zijn studie.
De jongere groep bestaat uit 6 tieners van 9 tot 17 jaar. Zij mogen tijdens de jeugddienst 1 nummer zingen en spelen en ook deze groep groeit!
Naast jeugdwerk zijn we ook een soort inloophuis. Iedereen is welkom en soms zit het hele huis vol en kijken we met z'n allen naar The Voice of Holland of met oud en nieuw zit iedereen hier. Dit loopt nu wat terug ivm studie en vriendjes en vriendinnetjes maar het huis staat open.
Naast jeugd en kinderwerk ben ik werkzaam in de thuiszorg. Helaas zal dit per 2014 door de nieuwe regeling minder worden of helemaal niet meer. Afwachten dus.....

« Terug

Archief > 2012 > december

Geen berichten gevonden